05 Ιουνίου, 2017

Μου την δίνει που...

Μου την δίνει που θέλουν σόνι και καλά να με κάνουν πολίτη του κόσμου. Είμαι πολίτης της Ελλάδας είτε το θέλουν είτε όχι, είτε τους αρέσει είτε όχι.
Μου την δίνει που σε κάθε τρομοκρατικό χτύπημα πρέπει οι πολίτες όλων των χωρών να πονάνε όσο οι πολίτες της χώρας που έγινε στόχος ισλαμικού τρομοκρατικού χτυπήματος. Είμαι άνθρωπος, λυπάμαι και στενοχωριέμαι για το κακό που βρίσκει εκείνους τους ανθρώπους, αλλά δεν πονάω.

Μου την δίνει που η ΝΤΠ βρήκε τρόπο για να προωθήσει την παγκοσμιοποίηση.
Μου την δίνει που τα δελτία ειδήσεων και όλα τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης γίνονται τσιράκια και πιστά μαντρόσκυλα της ΝΤΠ και στα δελτία τους κάθε τρομοκρατικό χτύπημα από τους ισλαμοπίθηκους καταλαμβάνει τα 2/3 του δελτίου.
Μου την δίνει που εκείνοι που καλούσαν τον κόσμο σε αλληλεγγύη για τους λαθροπρόσφυγες τώρα που αυτοί (οι καημένοι) αιματοκυλούν την Ευρώπη (κυρίως), οι πρώτοι χύνουν κροκοδείλια δάκρυα.
Μου την δίνει που... που... που...

Πρέπει να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στην αστυνομία του Λονδίνου που μέσα σε ελάχιστο χρόνο καθάρισε τα 3 βρωμόπαιδα του Αλλά. Μπράβο και στην κυβέρνηση τους που τους δίνει αυτές τις εξουσίες...
Ειρηναίος Παπαντίδης.