Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

ΧΡΉΣΙΜΑ ΘΈΜΑΤΑ

Δρομολόγια ΑΔΑΜ. ΚΟΡΑΗΣ από 1/3 έως 31/5

Αν και τις επόμενες ημέρες και με μεγάλη καθυστέρηση αναμένεται να ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός για τις ακτοπλοϊκές γραμμές της περιόδου 1/11)23-31/10/24. Τα δρομολόγια του Ε/Γ-Ο/Γ ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ από 1 Μαρτίου έως 31 Μαϊου έχουν ως εξής από zanteferries.gr: …

Ισχύοντα δρομολόγια ΚΤΕΛ Έβρου από 22/3

«Συνηθίζω στο blog πάντα να έχω αναρτημένα εκτός από τα δρομολόγια των ακτοπλοϊκών μας συνδέσεων και του ΚΤΕΛ Έβρου, για όποιον ενδιαφέρεται. Πάντα υπάρχουν στο πάνω μέρος του blog στο πλαίσιο "ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ" στην έκδοση ιστού,. Η τελευταία ενημέρωση των δρομολογίων που υπήρχε ήταν αυτά που ίσχυαν από 1 Νοεμβρίου 2021. …

Τουριστικός βοηθός του blog για επισκέπτες από άλλες περιοχές της Ελλάδας και από άλλες χώρες για την Σαμοθράκη, σε διάφορες γλώσσες (Ελληνικά, English, Deutsche, Italiano, Español, Français, Русский, Български, Română)

Τις τελευταίες ημέρες το blog δέχεται πολύ μεγάλο αριθμό επισκεπτών από συγκεκριμένη χώρα της Β. Ευρώπης (παλαιότερα συνέβη με άλλες χώρες). Θέλω να πιστεύω ότι είναι για τουριστικούς λόγους. Έψαξα την λέξη Σαμοθράκη στο Google της χώρας αυτής, δεν βρήκα κάτι συγκεκριμένο. ...

Πωλείται αγροτεμάχιο - οικόπεδο στα πέρα Αλώνια με παλιό κτίσμα (English, Deutsch, български & Română)

«Στην περιοχή των πέρα Αλωνίων, λίγο πιο πάνω από το στρατόπεδο, πωλείται ένα αγροτεμάχιο - οικόπεδο, λίγο μεγαλύτερο από 4 στρέμματα εμβαδόν. Με 9-10 ελαιόδεντρα. Στο οικόπεδο υπάρχει ένα παλιό κτίσμα, μη κατοικήσιμο, έχει παροχή νερού, όχι όμως και παροχή ρεύματος, αλλά υπάρχει κοντά δίκτυο, μάλιστα μέσα στο οικόπεδο υπάρχει στύλος με φωτιστικό. …

Οικονομική Υπηρεσία Δήμου Σαμοθράκης: Ημέρες και ώρες που μπορούν οι πολίτες να πληρώνουν τους λογαριασμούς τους

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΩΘΙ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ …

Απάντηση σε ερώτηση αναγνώστη: Τι ισχύει με την υιοθεσία της Σαμοθράκης από το Διαβαλκανικό - Όσοι μπορούν ας εκμεταλλευτούν τα ωφέλη

«Τις τελευταίες ημέρες κάποιος κύριος, μόνιμος κάτοικος Σαμοθρακης, με ρώτησε αν γνωρίζω τι ισχύει σε σχέση με το Διαβαλκανικό και αν κάποιος πάει για χειρουργείο. Του απάντησα πως γνωρίζω πολύ καλά ότι για εξετάσεις στα εξωτερικά ιατρεία από διάφορες (αρκετές) ιδιότητες γιατρών είναι δωρεάν. …

Πως μπορείτε να δημοσιεύσετε σχόλιο στο blog με τον νέο τρόπο

Αφορμή αυτού του άρθρου στάθηκε ερώτηση αναγνώστη για το πως λειτουργεί η νέα πλατφόρμα σχολίων Disqus, που έχω εγκαταστήσει εδώ και μερικές μέρες. …

15 Δεκεμβρίου, 2014

Ο Εβρίτης Αντιστράτηγος Νίκος Ταμουρίδης: «Αποφάσισα να εξέλθω από τα χαρακώματα της θαλπωρής του καναπέ…»

Φίλες και φίλοι,
Μη ανεχόμενος πλέον να βλέπω:
α. Την Ελλάδα να χρεοκοπεί οικονομικά, κοινωνικά και κυρίως ηθικά και πνευματικά, να βουλιάζει καθημερινά, να αποξενώνεται πληθυσμιακά, να αποδομείται πολιτιστικά, να ξεπουλιέται και να απεθνικοποιείται,
β. Τους δεινόσαυρους της πολιτικής, χωρίς καμία αίσθηση χρέους και ευθύνης, να συνεχίζουν το καταστροφικό τους έργο, διακατεχόμενοι από εθνοφοβία και εθνομηδενισμό,
Αποφάσισα να εξέλθω από τα χαρακώματα της θαλπωρής του καναπέ, της εκ του ασφαλούς κριτικής και της έλλειψης θάρρους και να συστρατευθώ με την κίνηση ΡΙΖ.Ε.Σ. με ένα και μοναδικό στόχο: την εθνική, ηθική, πνευματική, κοινωνική και οικονομική παλινόρθωση της Ελλάδος.
Ακολουθεί η διακήρυξη αρχών και θέσεων από την ιδρυτική ομάδα, ενώ χιλιάδες Έλληνες είναι έτοιμοι να δώσουν το βροντερό παρόν σ' αυτό το εθνικό σάλπισμα!
Όσοι επιθυμούν να πρωταγωνιστήσουν ή και απλά να υποστηρίξουν τον νέο αυτό εθνικό πολιτικό φορέα, παρακαλούνται να διαδώσουν την διακήρυξη και να επικοινωνήσουν μαζί μου.
Όσοι επιθυμούν την καλοπροαίρετη κριτική, κάθε σχόλιό τους είναι ευπρόσδεκτο. Όσοι με δουν σαν εχθρό τους, πρέπει να με διαγράψουν από φίλο τους.
Προχωράμε μπροστά αποφασισμένοι! Ούτε βήμα πίσω!
ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ
ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ
Η Πατρίδα μας βρίσκεται σε εξαιρετικά δυσμενή κατάσταση, το δε κράτος, κάτω από το βάρος της πίεσης των δανειστών και της πολιτικής του απαξίωσης, αδυνατεί να αντιδράσει για την προάσπιση των δικαίων του Ελληνικού λαού. Για το λόγο αυτό στο όνομα του Ορθοδόξου Γένους μας, διακηρύσσουμε ότι άμεση εθνική ανάγκη είναι:
1. Να αντιμετωπιστούν αποφασιστικά τα εθνικά θέματα, χωρίς υποχωρήσεις και με μοναδικό γνώμονα το εθνικό συμφέρον.
2. Να διακοπεί κάθε σχέση κυριαρχικής εξάρτησης με τους ξένους δανειστές και να τερματισθεί η προσβλητική για την Ελλάδα παρουσία τοποτηρητών (Task Force), έτσι ώστε να αποκατασταθεί η εθνική κυριαρχία της Πατρίδας μας και η υπερηφάνεια του λαού μας.
3. Να καταστεί το χρέος διαχειρίσιμο και να ανασταλεί η αποπληρωμή του, μέχρις ότου επιτευχθούν αναπτυξιακοί ρυθμοί της οικονομίας, που θα επιτρέψουν τη δραστική μείωση της ανεργίας.
4. Να διακοπεί η απάνθρωπη και εκδικητική φορολόγηση του λαού μας και να σταματήσει αμέσως η ταπεινωτική εκχώρηση δημόσιας περιουσίας για την αποπληρωμή του χρέους.
5. Να αποδοθούν ευθύνες σε όσους συνετέλεσαν στην οικονομική καταστροφή και στηv συνακόλουθη κατοχή της πατρίδας μας, να καταδειχθεί δε ο συναφής ρόλος των διεθνών φορέων και οργανισμών για τον υπερδανεισμό της χώρας.
6. Να αντιμετωπισθεί δραστικά η λαθρομετανάστευση και να αναθεωρηθούν οι σχετικές διεθνείς δεσμεύσεις για να σταματήσει η πληθυσμιακή αλλοίωση, η πολιτιστική αλλοτρίωση και η αποχριστιανοποίηση της χώρας μας.
7. Να δοθεί προτεραιότητα στο δημογραφικό πρόβλημα και να οργανωθεί η Εθνική Παιδεία με βάση την ελληνική παράδοση και την Ορθοδοξία, για να αναστραφεί η πορεία της ηθικής αποσύνθεσης της κοινωνίας μας.
8. Να καταστεί ανεξάρτητη η Δικαιοσύνη, χωρίς πολιτικό προϊστάμενο, ώστε η διάκριση των εξουσιών να είναι απόλυτη και η Δημοκρατία κατοχυρωμένη.
9. Να αποκατασταθεί το ηθικό, το κύρος και η επάρκεια σε σύγχρονο εξοπλισμό και μέσα των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, παρά τις αντίθετες επιταγές της Τρόικας.
10. Να καταργηθούν οι ασύμβατες προς τις παραδόσεις μας διατάξεις του «αντιρατσιστικού» νόμου, να ενθαρρυνθούν δε και να επιβοηθηθούν εν γένει η Εκκλησία της Ελλάδος, τα πρεσβυγενή Πατριαρχεία, το Άγιο Όρος και η Ιερά Μονή Αγ. Αικατερίνης Σινά για την επιτέλεση του κοινωφελούς και πνευματικού τους έργου.
Ελληνίδες - Έλληνες,
συναισθανόμενοι την κρισιμότητα των περιστάσεων, προβαίνουμε στη διακήρυξή μας αυτή με σκοπό την αφύπνιση συνειδήσεων και τη Συνταγματική οργάνωση όσων επιθυμούν να ανατρέψουν τα δεινά που έχουν ήδη επέλθει και να αποτρέψουν εκείνα που επέρχονται, χαράζοντας ένα νέο δρόμο για την Ελλάδα.
Για την Πατρίδα μας, για τη Σημαία μας, για την Ορθοδοξία!
Αρχιεπίσκοπος Σινά Δαμιανός
Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ
Ασημακόπουλος Σπύρος Υποστράτηγος ε.α ΕΛ.ΑΣ. Πρόεδρος Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών Αθηνών
Ευσταθίου Παναγιώτης Αντιναύαρχος ε.α Π.Ν. Επίτιμος Αρχηγός Στόλου
Κανελλόπουλος Γεώργιος Επιχειρηματίας πρ. Πρόεδρος ΓΣΕΒΕΕ (Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών– Βιοτεχνών-Εμπόρων Ελλάδος)
Καπερνάρος Βασίλειος Δικηγόρος Βουλευτής
Μπαλτάκος Παναγιώτης Δικηγόρος πρ. Γεν. Γραμματέας της Κυβέρνησης
Νατσιός Δημήτριος Δάσκαλος Θεολόγος
Ρεντζεπέρης Θεόδωρος Ναύαρχος ε.α Λ.Σ. Επίτιμος Αρχηγός Λιμενικού Σώματος
Ροζής Βασίλειος Υποστράτηγος ε.α Ε.Σ. Αντιπρόεδρος Ε.Α.Α.Σ (Ένωση Αποστράτων Αξκών Στρατού)
Σαντίκος Αθανάσιος Αντιπτέραρχος ε.α Π.Α. πρ. Ειδικός Γραμματέας ΥΠΕΘΑ
Ταμουρίδης Νικόλαος Αντιστράτηγος ε.α Ε.Σ. Επίτιμος Α’ Υπαρχηγός ΓΕΣ
Φαραντάτος Αναστάσιος Συνταγματάρχης ε.α Ε.Σ. Αντιπρόεδρος Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας
Χρηστίδης Χρήστος Αντισυνταγματάρχης ε.α Ε.Σ. Πρόεδρος Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας

Αναγνώστες

AddToAny

Τι γράφουν ελληνικά sites & blogs

myblogs.gr